Winnaar prijsvraag Biesboschdag

Op zaterdag 16 september was de Historische Vereniging Werkendam aanwezig met een aantal vrijwilligers op de altijd drukke en gezellige Biesboschdag in het centrum van Werkendam.

Onder goede weersomstandigheden konden de bezoekers tussen 09.30 uur en 16.30 uur op de kraam boeken en kaarten kopen en geïnteresseerde bezoekers vragen stellen over hun stamboom, de historie van het dorp en nog veel meer. Veel bezoekers maakten hier gelukkig gebruik van.

Om de bezoekers aan de kraam te krijgen en even vast te houden was door onze vrijwilliger Bas voor den Dag een prijsvraag in elkaar gezet. De bezoekers moesten raden of alle scholen die op het formulier staan in Werkendam hebben gestaan of nog steeds staan.

Ruim 60 bezoekers namen de moeite het formulier in te vullen. Na het controleren van de antwoorden bleek het nog niet zo simpel te zijn. Slechts één bezoekster had alle antwoorden goed! De winnaar werd door onze voorzitter thuis opgebeld met de mededeling dat zij de winnaar van de prijsvraag was. Mevrouw was blij verrast.

Op zaterdag 11 november werd mevrouw Lankhaar uitgenodigd in het Andries Visserhuis om haar prijs in ontvangst te komen nemen. In een goed gevulde huiskamer kreeg zij van onze voorzitter een jaar gratis lidmaatschap en het boek ‘Effe naor straot’ overhandigd. Nogmaals van harte gefeliciteerd.

voorzitter Jacco Damen feliciteert de winnaar en overhandigt de prijs

de (meeste) bezoekers luisteren aandachtig naar de speech van onze voorzitter

 

Laat een reactie achter