Vereniging zoekt nieuwe vrijwilligers

‘Velen handen maken licht werk’

En met elkaar is het ook nog eens veel leuker! Daarom zijn we als Historische vereniging, met ingang van het nieuwe jaar, op zoek naar één of meerdere vrijwilligers. Wie vindt het leuk ons te komen versterken en wordt enthousiast van één of meerdere van de volgende taken?

  • Archiefbeheerder

Voor het beheer van de archieven zoeken we iemand die het leuk vind om de archiefcollectie van de vereniging te beheren. Werkzaamheden: ordenen, uitzoeken en registreren van nieuwe stukken in de collectie.

  • Bibliotheekbeheerder

Voor de bibliotheek van onze vereniging zoeken we iemand die verantwoordelijk is voor de aanschaf van nieuwe boeken en het bijhouden van de uitleningen.

  • Verslaggever

Voor de website zoeken we iemand die het leuk vindt om de activiteiten van de vereniging te bezoeken en daarvan een verslagje te maken voor op de website.

  • Webmaster

Voor de website van onze vereniging zoeken we iemand die in staat is artikelen te plaatsen en te schrijven. Pro-actief meedenken over website-invulling wordt gewaardeerd. Liefst een creatieveling die handig is met tekst en beeld!

Wilt u meer informatie over het vrijwilligerswerk? Neem gerust contact op met Kees Vreeken via bestuur@historiewerkendam.nl.

Laat een reactie achter