Theatergroep YrroS! op Historisch Festival Werkendam

WERKENDAM, april ’16 – Dit jaar bestaat de Historische Vereniging Werkendam en De Werken c.a. 25 jaar. Dat laten we niet onopgemerkt voorbij gaan. Op 10 september 2016, tevens Open Monumentendag, organiseren we daarom het Historisch Festival Werkendam, op en rondom de Hoogstraat. Onder andere zal theatergroep YrroS! oude verhalen tot leven wekken in doorlopende optredens op het Merweplein.

 Op 10 september 2016 dopen we de Hoogstraat om tot ’s Heerendijck, één van de oudste namen van de oudste straat van Werkendam. De Hoogstraat is altijd het middelpunt van het Werkendamse volksleven geweest en tijdens ons jubileumfeest laten we daarom daar oude tijden herleven.

Het Historisch Festival bestaat uit drie onderdelen: een openluchtexpositie waarin het publiek langs historische panden en locaties wandelt, dorpsvertellingen door bekende Werkendammers, en diverse historische sketches, waaronder het optreden van theatergroep YrroS!

De komende tijd zullen we regelmatig tipjes van de sluier oplichten. We hopen zo iedereen enthousiast te maken voor deze feestelijke dag!

20160425 Persbericht Theatergroep YrroS! op Historisch Festival Werkendam

Eén reactie

Laat een reactie achter