Nieuw (jubileum)boek gepresenteerd. Vanaf nu te koop!

Chris Baggerman (l.) en Machiel de Gelder

Chris Baggerman (l.) en Machiel de Gelder

Op zaterdagmorgen, 3 juni, werd het nieuwe boek van de Historische Vereniging gepresenteerd. Samensteller Chris Baggerman overhandigde het eerste exemplaar aan wethouder Machiel de Gelder, die ook een voorwoord in het boek schreef.

Na de presentatie van het boek door Chris Baggerman, overhandigde deze het boek aan de wethouder. Wethouder De Gelder sprak zijn grote waardering uit voor het boek en feliciteerde de vereniging namens het gemeentebestuur (‘en ook een beetje namens mezelf’) met dit nieuwe boek.

Wethouder Machiel de Gelder tijdens zijn speech

Wethouder Machiel de Gelder tijdens zijn speech

In zijn voorwoord verwijst wethouder De Gelder naar het unieke karakter van het menselijk gezicht. De familietrekjes die soms generaties lang het gezicht bepalen. Ook in zijn speech memoreerde hij dit.’Het gezicht is identiteit van iemand. Het hoort bij je naam. Kijk maar naar het paspoort of rijbewijs. Daar staat geen linkerknie van ons op. Nee, daar staat het gezicht op.’

Daarom is het nieuwe boek een unieke herinnering aan de (over)grootouders van veel huidige Werkendammers. Het is dus een boek dat zeker niet in uw boekenkast mag ontbreken en waar u menig uurtje genoegen aan zult beleven.

U kunt het boek bij ons kopen in het Andries Visserhuis (elke zaterdagmorgen geopend) of bij ons bestellen.

Laat een reactie achter