Historische Vereniging legt oude pasfoto’s ter inzage 

flyer_voorbeeldIn juni geeft de Historische Vereniging Werkendam en De Werken c.a. een uniek boek uit. Alle portretfoto’s van de inwoners van Werkendam uit 1941 zullen gepubliceerd worden, inclusief biografische gegevens. Deze pasfoto’s zullen tot en met 31 maart ter inzage liggen in het Andries Visserhuis (Slikstraat 15) te Werkendam (elke zaterdagmorgen geopend van 10.00 tot 12.00).

Het betreft pasfoto’s van inwoners die in 1941 ingeschreven stonden in de gemeente Werkendam (niet: De Werken en Sleeuwijk) en voor 1928 geboren zijn. De vereniging geeft vooraf inzage in deze foto’s, zodat mensen de mogelijkheid krijgen om – desgewenst – aan te geven dat een of meerdere foto’s van familieleden (of eventueel van henzelf) niet gepubliceerd mogen worden.

In het boek zullen ook unieke foto’s van straatbeelden (oude) beroepen gepubliceerd worden. Mocht u in het bezit zijn van nooit eerder gepubliceerde foto’s van de volgende straten en bent u bereid deze voor publicatie uit te lenen? De vereniging houdt zich van harte aanbevolen! Het betreft de straten: Hoogstraat, Keizerstraat, Koppenhof, Laantje, Nieuweweg, Sasdijk, Slikstraat, Uitbreiding, Vissersdijk, Zagerij en Zevenhuizen. Neem contact op met de vereniging via bestuur [at] historiewerkendam.nl of 06-19011002.

De flyer kunt u hier inzien.

Laat een reactie achter