Filmavond Binnenvaart bij Historische Vereniging 

WERKENDAM – Na de twee succesvolle filmavonden van vorig jaar, organiseert de Historische Vereniging Werkendam en De Werken c.a. opnieuw een filmavond. Op dinsdag 27 december zullen weer enkele mooie films vertoond worden, die in het teken staan van de binnenvaart.

Deze keer gaat men aan het begin van de avond ver van huis, namelijk naar Siberië, met de film ‘Het leven aan en op de Jenisej’. De Jenisej is een rivier in Siberië en is één van de machtige rivieren die dit gebied in noord-zuidrichting doorsnijden. Het is ook de waterrijkste rivier van Rusland. Daarna blijft men dichter bij huis; de tweede film gaat over de binnenvaart in Nederland, tussen 1915 en 1955. Ten slotte draait men nog een film over de haven van Rotterdam in 1925. Kortom, het belooft een boeiende, gevarieerde filmavond te worden!

De filmavond vindt plaats in partycentrum De Ontmoeting, Hoogstraat 32 in Werkendam. Inloop om 19.30 uur, start om 20.00 uur. Entree: € 5,- voor niet-leden en € 2,- voor leden, inclusief een kop koffie of thee. Van harte welkom!

persbericht-20161128-filmavond-binnenvaart-bij-historische-vereniging

Laat een reactie achter