Expositie Van Emmikhoven tot Altena

Nog enkele maanden, dan is het zover: de fusie van de huidige drie gemeenten in het Land van Heusden en Altena. In de aanloop daarnaar organiseren we als vereniging, samen met Erfgoed Altena en het Streekarchief de expositie Van Emmikhoven tot Altena. De opening vindt plaats in Kasteel Dussen.
Woensdagavond 5 september
19.30 uur (inloop), 20.00 uur (start)
We nodigen u uit voor deze prikkelende erfgoedavond, waarbij twee oud-burgemeesters uit de regio te gast zijn: de heren Henk Hellegers (gemeente Dussen en Werkendam) en Jan Nico Scholten (Andel, Giessen en Rijswijk)
Thema: ‘Eén Altena, een eeuw te laat’
De huidige burgemeesters en/of wethouders zullen de Altena-puzzel leggen en u kunt als eerste de expositie bewonderen. Kortom, het belooft een unieke avond te worden – met na afloop volop gelegenheid om bij te praten en de oud-burgemeesters de hand te schudden.
Wisselexpositie
In december is de expositie gedurende drie weken in het gemeentehuis van Werkendam te zien. Van september tot en met november is de expositie achtereenvolgens in Kasteel Dussen, De Werf (Woudrichem) en het gemeentehuis van Aalburg te zien tijdens de reguliere openingstijden. Nadere informatie daarover volgt.
dus01069

Laat een reactie achter