Braderie op vrijdag 20 juni 2014

Ook in 2014 werd de braderie op de derde vrijdag in de maand juni georganiseerd. Met ingang van 2013 is een koerswijziging ingezet en de traditionele derde donderdag losgelaten. Op de vrijdagavond van de Werkendamse braderie is nu een feestprogramma ingepast.

Traditiegetrouw kon er bij de kraam van de Historische Vereniging weer meegedaan worden aan een puzzel. Dit keer aan een fotopuzzel “Kijk–om-Hoog-straat”. Van een negental panden was het bovengedeelte gefotografeerd en moest er geraden worden waardoor dit pand bekend is of was. Zo’n 27 bezoekers aan de braderie durfden de uitdaging aan en scoorden heel hoog. Drie bezoekers wisten van alle panden te melden welke bestemming dit heeft of heeft gehad. De winnaars zijn geworden: Geertje van Oord, Luc van Veen en Anita Vogel. De prijzen zijn inmiddels bij de prijswinnaars bezorgd.

Uiteraard een woord van dank aan alle leden – Christien, Henny, Corine, Teus, Kees, Jacco, Ina, Thera, Govert, Martin en Bas – die ervoor zorgden dat de kraam van 10.00 uur tot 20.30 uur kon draaien.

Laat een reactie achter