Actie: RaboClubSupport 2023

Beste leden,

Enige tijd geleden hebben wij u via mail en onze website gevraagd om uw stem(men) uit te brengen op onze vereniging via de actie RaboClubSupport 2023. Door het uitbrengen van uw stem kan meestal een mooi bedrag worden bijgeschreven op onze rekening.

Op dinsdag 10 oktober werden alle deelnemende clubs door de Rabobank uitgenodigd in de brasserie op het Golfpark Almkreek in Almkerk om te kijken hoeveel stemmen er zijn uitgebracht op de deelnemende vereniging. De aanwezigen werden rijkelijk voorzien van een hapje en een drankje. We kregen een leuke avond voorgeschoteld met o.a. een quiz waar een extra bedrag viel te winnen voor de drie beste clubs. Deze kregen een geldbedrag van € 125,- voor de 3e plaats, € 250,- voor de 2e plaats en € 375,- voor de 1e plaats. Helaas vielen wij niet in de prijzen!

Rond de klok van 21.00 uur mocht de enveloppe worden geopend en kregen de deelnemende clubs te zien wat de actie heeft opgeleverd.De Historische Verenging mag het mooie bedrag van maar liefst € 515,01 bijschrijven op de bankrekening! Dit mooie bedrag is een welkome aanvulling in de kosten die nodig zijn voor het isoleren van het dak van het Andries Visserhuis.

Het bestuur bedankt alle leden die de moeite hebben genomen om hun stem uit te brengen op onze vereniging. Natuurlijk bedanken we ook  de Rabobank die deze actie mogelijk maakt!

 

Vriendelijke groet,

Bestuur Historische Vereniging Werkendam en De Werken c.a.

 

Laat een reactie achter