Website historiewerkendam.nl één jaar in de lucht

Op 23 december 2007 is het precies een jaar geleden dat de website van de Historische Vereniging Werkendam en De Werken c.a. van start ging. Inmiddels is de website verder uitgebouwd en gaat deze steeds meer fungeren als informatiepunt van onze vereniging.

De reacties op de website waren in het afgelopen jaar bijzonder positief en dat stimuleert de websitecommissie (die bestaat uit Rob Verdoorn, Hannie Visser-Kieboom en Bas voor den Dag) om nog meer leuke historische gegevens te verzamelen en te publiceren.

Wekelijks wordt op de site een Werkendamse straatnaam – uit het straatnamenboek – getoond inclusief kleurenfoto. Van de activiteiten wordt getracht een kort verslag te plaatsen zo mogelijk met een foto. Na elke uitgave van Effe Lùstere wordt een samenvatting van de inhoud geplaatst. Het aantal weblinks, ingedeeld naar categorie (lokale historie, regionale historie en genealogie), is inmiddels gegroeid tot boven de dertig.

De belangstelling voor de website neemt nog steeds toe. Dagelijks zijn er zo’n 15 à 20 personen die de site met een bezoek vereren. Sedert 23 december 2006 zijn er maar liefst meer dan 6.200 geteld.

Heeft u suggesties of op- of aanmerkingen op de website, schroom niet om dit door te geven aan de websitecommissie! Uw reactie wordt zeer op prijs gesteld.

Reacties

Reacties

Laat een reactie achter