Uitnodiging voor het kampvuur

Het jaarlijkse kampvuur voor leden van onze vereniging wordt dit jaar gehouden op vrijdag 14 augustus, aanvang 20.00 uur. De tent is open vanaf 19.30 uur. De locatie is onveranderd: bij het parkeerterrein op de uitzichtheuvel van de waterbekkens. Parkeren verplicht op het parkeerterrein. 
Wederom hebben we Hans Dubbeldam met collega Liesbeth, bereid gevonden de avond op te luisteren met Nederlandstalige liedjes. We noemen dit gelegenheidsduo H & L, dat staat voor Hard en Luid. Er kan dus volop meegezongen worden. 
Cor van der Maas zal ons op zijn geheel eigen wijze het één en ander vertellen over gebeurtenissen binnen de vereniging, de Biesbosch en als er nog tijd is over Sjaan en Bets bij de school

Uiteraard zullen onze visbakkers Wim de Vries en Leon Branderhorst weer aanwezig zijn met hun onvolprezen warme gebakken vis. Ook zal er voor een natje en droogje gezorgd worden tegen betaling. Ter bestrijding van de onkosten wordt er een verloting gehouden. De vroegkomers zijn verzekerd van een plaatsje in de tenten. Het is wel noodzakelijk zelf stoelen mee te brengen. Verder zijn ook uw vrienden, kennissen en buren van harte welkom: gezelligheid maak je samen! Tot ziens in de Biesbosch.

Reacties

Reacties

Laat een reactie achter