Stormachtig succes voor CD-rom “Werkendam in beeld; toen en nu”

De CD ‘Werkendam in beeld; toen en nu’ bleek direct een succes. Wethouder J. Luteijn mocht de eerste CD in ontvangst nemen van Hannie Visser-Kieboom, voorzitter van onze vereniging. Tevens kreeg Luteijn een plattegrond uitgereikt ‘toen en nu’; met daarop de kadastrale kaart van 1832 als onderlegger van de huidige kadastrale kaart. Zo was exact de plek van de korenmolen te zien. In een nabijgelegen plantsoentje is straks wellicht plaats voor de molensteen die nu nog op het Plein ligt, maar mogelijk verplaatst moet worden vanwege de herinrichting. Wethouder J. Luteijn zegde toe die mogelijkheid te onderzoeken.
De CD ‘Werkendam in beeld; toen en nu’ toont twee gezichten van Werkendam; het dorp anno 1900 in oude vergeelde foto’s en Werkendam anno 2007.
Tijdens de presentatie van de CD op het witte doek was het zelfs voor veel Werkendammers soms zoeken naar de lokatie van de foto’s. De verkoop van de CD’s startte direct na de presentatie. In totaal werden er die ochtend ruim 100 verkocht. Mensen die nog een CD willen kopen moeten dus snel zijn. Zaterdagmiddag startte tevens de verkoop bij boekhandel Angelot. Bij de Historische Vereniging kunnen de CD’s zaterdag 17 november tussen 10.00-12.00 uur in het Andries Visserhuis, Slikstraat 15 gekocht worden. Voor leden kost de CD 8 euro; voor niet leden 9,95 euro.
Meer informatie op onze pagina publicaties.

Reacties

Reacties

Laat een reactie achter