Genieten aan de waterkant …(Verslag kampvuur)

In de stilte van de Biesbosch knettert het vuur aan het Gat van den Hardenhoek. De zon gaat langzaam onder. De Historische Vereniging ontving van Jacco Damen een uitnodiging om het kampvuur dit jaar eens te organiseren bij de Jantjes Keet. Leo en Willeke voor den Dag zorgen voor voldoende stookhout. Op donderdag 29 augustus 2013 is het zover en zo’n vijftig leden en belangstellenden hebben de keet op polder Jantjesplaat gevonden. Het is werkelijk een schitterende locatie waar alles aanwezig is. Over het water klinkt de muziek van Piet Vos en Bas den Hollander. Iets verder staan Guido Maasdam en Wim de Vries heerlijke visjes te bakken. De familie Damen zorgt voor de inwendige mens waarbij ook het vlees niet wordt vergeten. Heerlijk om op deze rustige donderdagavond niets te moeten maar alleen te ont-moeten.

De Jantjes Keet, gebouwd in 1947, is eigendom van Staatsbosbeheer en wordt verhuurd aan Albert Rook. Albert organiseert allerlei activiteiten vanuit deze keet. Voor meer informatie kunt u terecht op de website http://www.biesboschaktief.nl/.

Normaal gesproken zijn er tijdens de kampvuuravonden ook vele meuziken vervelend actief maar rondom de Jantjes Keet is het opmerkelijk rustig. De meuziken die er zijn vliegen niet maar staan met twee benen op de grond … Voor foto’s van het kampvuur kiest u fotoboeken.

Reacties

Reacties

Laat een reactie achter