Gedichten bij 20 jarig bestaan van onze vereniging


Het 20 jarig bestaan van onze vereniging en (daarmee) de uitgifte van onze nieuwe publicatie “Effe naor straot” heeft kennelijk ook wat lyrische talenten binnen onze vereniging losgeweekt.  
Zo heeft Chris Baggerman na de lezing (zie onder) van Valentine Wikaart, op 25 november j.l.,  dat heugelijke feit nog eens op eigen wijze herdacht. Hij schreef een gedicht en heeft dat na de lezing van Valentine voorgedragen.

U kunt het gedicht hier nalezen. 

Beiden zijn medeauteurs van “Effe naor straot” en het feit dat de uitgifte daarvan toch nog vóór de komst van de Sint is gelukt, heeft Hannie Visser-Kieboom geïnspireerd om een verslag van het afhalen van de eerste bestellingen, in het Andries Visserhuis op 3 december, op rijm te schrijven. Zie hier haar bijdrage. 

Wilde u ook dat prachtige boek over de geschiedenis van de Werkendamse Hoogstraat bestellen, maar is het er nog niet van gekomen, dan bent u op zaterdagochtend van harte welkom in het Andries Visserhuis om het alsnog aan te schaffen. Maar u kunt het natuurlijk ook bestellen via de webpagina Publicaties. Dat alles zo lang de voorraad strekt….

Reacties

Reacties

Laat een reactie achter