Fietstocht zaterdag 18 augustus

We gaan weer fietsen en blijven dit jaar eens in eigen streek, dus geen gedoe met fietsen op de kar. Een tocht van ongeveer 40 km dwars door het Land van Altena. Natuurlijk stoppen we onderweg voor de koffie met wat lekkers erbij. 
In Andel bezoeken we een orchideeënkwekerij en uiteraard krijgen we een rondleiding. Vanuit Andel vertrekken we naar Genderen waar een lunch voor ons klaarstaat. 
Na de lunch volgt een rondleiding door de kaasmakerij en de stallen. 
Op de terugweg zullen we nog ergens aanleggen voor een sanitaire stop en om nog wat te drinken. We zullen onderweg ook meerdere keren stoppen om zelf meegenomen drinken te gebruiken.

De kosten voor de fietstocht bedragen voor leden € 12,50 en voor niet-leden € 17,50 per persoon. Dit is inclusief eenmaal koffie met iets lekkers erbij, de rondleiding op de orchideeënkwekerij, een lunch en de rondleiding op de kaasboerderij en stallen.

Wij verzamelen op het parkeerterrein bij De Kwinter om 08.45 uur. Om uiterlijk 09.00 uur vertrekken we. Het wordt ongetwijfeld weer een zeer interessante en leerzame fietstocht.
Aanmelden – vóór 11 augustus in verband met de organisatie – kunt u bij de volgende personen: Henny de Waal (tel. 503485) of bij Johan Visser (tel. 502825)

Reacties

Reacties

Laat een reactie achter